POČETNA   |   KERAMIKA   |   NAMEŠTAJ   |   LUX   |   UMIVAONICI   |   SUDOPERE   |   RAZNO   |   KONTAKT
Katalog
Gorenje pločice 200x200
Gorenje pločice 333x250
Gorenje podne pločice
Gorenje nameštaj
Gorenje LUX
Gorenje UMIVAONICI
Gorenje SUDOPERE
Pitanja, pohvale, primedbe...

BRZA PRETRAGA!


Pratite nas na Facebook-u
USKORO / SK-Line / premijum nameštaj!

 

 

U sledećem periodu preduzeće Svet keramike pravi otklon od uvoza i distribucije keramike i akcenat u poslovanju stavlja na završne radove u gradjevinarstvu u kojima već neko vreme imamo mogućnost da iskažemo kreativnost i kvalitete koje posedujemo.

Osim zanatskih radova vrhunac ponude od ove jeseni postaće naš novi brend SK-Line koji će činiti serije kupatilskog i kuhinjskog nameštaja specijalno dizajniranog za umivaonike i sudopere iz naše ponude ali i kompletan asortiman nameštaja od pločastih materijala vrhunskog kvaliteta proizveden po meri Vašeg prostora i u skladu sa Vašim željama, a koji nije dostupan ni preko jednog drugog prodajnog Salona keramike i kupatila u zemlji.

Bilo da se oprema kupatilo, kuhinja, stan, kancelarijski ili ma koji drugi prostor, kvalitet upotrebljenog materijala je naš imperativ pa su pločasti materijali koji se koriste za izradu nameštaja (iverica, MDF i furnirani MDF) isključivo uvoz iz Austrije i Nemačke tj. najvišeg kvaliteta dostupnog u Srbiji, a sav okov (šarke i podizači za vrata, klizači za fioke idr.) takodje vrhunskog kvaliteta, uvezeni iz Nemačke i Austrije, sa garancijom besprekorne eksploatacije.

Proizvodnju karakterišu najsavremenije mašine i alati, a pre svega visoko obrazovan i stručan kadar sa iskustvom u proizvodnji nameštaja od preko 15 god, kako za domaće tako i za inostrano tržište.

Ako želite da dobijete i vrhunski kvalitet i autentični dizajn, a sve to uz najbolji mogući odnos cene i kvaliteta, možete nas pozovite da Vas upoznamo sa našim radom (ovde možete videti samo delić do sada izvedenih projekata).